A tanfolyamok díjának befizetése

A tanfolyamok díját

minden esetben az egyes szoftverekre kattintva tekintheti meg.

Különbség van

az egyéni és a csoportos tanfolyamok ára között, illetve a user és az expert tanfolyamok díja között. Ezek az adott szoftvernél áttekinthetők a tanfolyami díjtáblázatban.

Részletfizetésre

minden díj rendezésénél lehetőség van, amely a teljes összeget 2 részletre, azaz 50-50%-ra bontja. A tanfolyami díjrészlet vagy a teljes összeg befizetésének ütemezését a Tanfolyami szabályok rögzítik, illetve jelentkezés után a Jelentkező tájékoztatást kap e-mail üzenet formájában is.

Kedvezmény

a feltűntetett tanulói/hallgatói kedvezményt illetve a kuponkód igazolásához kapcsolódó kedvezményt jelenti. Egyszerre csak egy, természetesen a legnagyobb kedvezmény érvényesíthető.

Befizetési határidő

a Tanfolyami szabályok alapján kerül meghatározásra. A határidőkről minden esetben időben tájékoztatjuk a Jelentkezőket. Amennyiben a befizetés teljesítése problémát jelent, úgy a Jelentkező ezt jelezheti és egyeztetés után a Képző méltányos döntést hoz a befizetési határidő eltolásáról.

A befizetés menete

a jelentkezés után a Jelentkező értesítést kap a tanfolyam adataival, ennek része a díjrendezés összege és a határidők is, valamint a számlaszám.

Számlát

a Jelentkező a befizetésről online kap a befizetés után a hatályos NAV szabályok szerint, illetve kérhető díjbekérő és előreszámlázás is. Befizetési határidő elhalasztásakor mindenképpen előre elkészül a számla az egyeztetett határidővel.

Például:

Csoportos képzés user szinten:

A tanfolyam ára: 35900 forint

Hallgatói kedvezmény: 10000 forint

Kuponkóddal járó kedvezmény: 5000 forint

A magasabb összegű kedvezmény tehát: Hallgatói kedvezmény, azaz 10000 forint

A teljes tanfolyami befizetendő díj tehát: 35900-10000=25900 forint

Két részletben fizetve: 25900/2=12950 forint x 2 befizetés

A tanfolyam kezdése: 2025.10.20.

Első részlet befizetésének határideje: 2025.10.10.

Második részlet befizetésének határideje: 2025.10.20. 

A Jelentkező jelzi, hogy a második részlet befizetése problémába ütközik, ezért kéri annak elhalasztását. A Képzővel egyeztet. A Képző meghozza döntését: az új határidő 2025.11.05. és előre elkészül a számla az új befizetési határidővel, mely mindkét felet emlékezteti és kötelezi a számla rendezésére.

Ha a befizetés elmarad

a Képző kizárhatja a Jelentkezőt a képzésből és érvényesítheti a hatóság felé a számlakövetelését a Tanfolyami szabályok szerint. De ez a legrosszabb eset, még sosem fordult elő. Bízunk benne, hogy nem is fog.

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.