RÓLUNK ÍRTÁK

Jankovits Engineering Kft.

„A Tanár úrral töltött idő megalapozta a jövőmet.Teljes mértékű odaadással, beleéléssel tudta átadni számunkra a tudását, amit szivacsként szívtunk magunkba baráti hangvételű órái során.Az általa szerzett CAD software ismereteimet a mai napig alkalmazom munkám során. Nemcsak elméleti szinten, hanem gyakorlati szempontból is közelített a szakmához életszerű példák bemutatásával.Segítségével el tudtam indulni tervező vonalon a gépész szakmában és immár 5 éve automata és félautomata célgépgyártásban dolgozom.” Drescher ValterGépésztechnikusJankovits Engineering Kft.

Egy Hallgató

"Mindenkinek csak ajánlani tudom a képzésed, remek hangulattal és kiváló módszertannal oktattál minket!"

Kulcsár Géza, mérnök

„Lényegre törő, alapos, interaktív ismeret átadás, személyre szabott képzési tematika. Tőkéletesen elégedett vagyok.”

Sipos István

"Mind emberileg, mind szakmailag teljesen elégedett vagyok.Az időpontokkal is abszolút rugalmasak."

Egy Hallgató

"Fantasztikus képzés, kedves és segítőkész a tanári kar. Az képzési idő lehetne egy kicsit hosszabb."

Egy Hallgató

"Az oktató készséges volt, minden kérdésemre azonnal válaszolt és a technikai problémákat is rögtön megoldotta. Kiváló oktatást tartott. Egyénre is szabta a képzést. Jó lenne, ha minden oktató ilyen magas szinten tudná ellátni munkáját. Sok kollégájának példaképe lehetne. Elért sikerében nagy része lehet a feleségének is, hogy így tud dolgozni. Kikapcsolódásnak és agytréningnek is jó volt a tanfolyam, mind a mellett is hogy sok ismeret anyagot sajátítottam el. Szerintem a elsajátított ismerethez képest nagyon kedvező áron történt a képzés."

Egy Hallgató

"Teljes mértékben elégedett vagyok az oktatóval és a tanfolyam teljes egészével. Minden egyes órát vártam, sajnálom hogy befejeződött. Az oktató teljeskörűen átadta, szemlèltette, elmagyarázta a tananyagot érthető példákkal.Örülök, hogy Önöknél tanulhattam, ismerhettem meg az Archicad programot."

Molnár Zsolt

Molnár Zsolt

"A honlapon részletes, érthető tájékoztatás olvasható, amit a gyorsan megválaszolt egyéni kérdések tovább pontosítanak. A jelentkezés és időpont kiválasztás gyors, egyszerű és maximálisan rugalmas. A tanfolyam anyaga logikusan felépített, kellően részletes és a választott szintnek megfelelően maximálisan informatív. Az online előadásokra az interaktivitás jellemző, olyan mintha az ember az iskolapadban ülne. Az előadó (esetemben Attila) maximálisan rugalmas, segítőkész és türelmes, miközben igyekszik minden fontos részletre kiterjedő, gyakorlatias előadást tartani, egyedi kérdésekre válaszolni. Köszönöm a lehetőséget, az empátiát és a lelkiismeretes oktatást. Ilyen jó hatásfokú oktatóval ritkán találkoztam! További sok sikert."

Minden megjegyzésért hálásak vagyunk, akár pozitív, akár negatív! Ebből épülünk, ebből merítünk!

Véleményt, megjegyzést írni a cadprofesszor@gmail.com e-mail címre lehet vagy a kurzus végén kitöltve az Értékelő lapot vagy Facebookon írni egy bejegyzést a Cadprofesszor felhasználóhoz.

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.