Gyakran ismételt kérdések

A képzés díja mit tartalmaz?

A képzés díja minden esetben azt a csomagot foglalja magában, amely a kurzus leírásában is megtalálható, nincs egyéb díj.
Például: Autocad kurzus+vizsga díja tartalmazza a kurzus teljes díját és természetesen a vizsga díját is és ezt a kettőt egy összegben, összesen tűntettük fel.
Az egyéni egy fős kurzusok ugyan többe kerülnek, ilyen oktatási formában azonban sokkal jobban tudunk Rád fókuszálni, mint egy csoportos képzés keretében. (Ezek díjazását lásd: minden kategória alján)
Az egyes kurzusok megtekintéséhez kattints a KÉPZÉSEINK gombra!

Milyen szoftver licensz áll rendelkezésre a kurzus időtartama alatt?

Egy-egy kurzus alatt az autodesk.com vagy a mysolidworks.com vagy a plm.sw.siemens.com vagy a graphisoft.hu vagy a gstarcad.hu honlapról ingyenesen letölthető teljes értékű próbaverzió használható, melynek időkorlátja 30 nap. A Lumion és az AutoCAD esetében a próbaverzió időtartama 14 nap.
A próbaverziók letöltéséhez kattints az alábbi gombra!

Mikor indulnak tanfolyamok?

Csoportos tanfolyamok időszakosan indulnak a kiírás szerint, amelyet a KURZUSNAPTÁRban találhatsz meg. Ha nem látsz kiírást, az csak azt jelenti, hogy még nem voltak biztos érdeklődők a témakörben. Legyél TE az első, jelentkezz, felvesszük a tanfolyamot a naptárba és megvárjuk, amíg a létszám eléri a legkevesebb 4 főt. A tanfolyam máris indítható.
Egyéni egy fős és céges szervezésű képzések megegyezés szerint bármikor kezdődhetnek. Természeseten a már futó kurzusok időpontjaihoz alkalmazkodni kell.

Hol találom meg a rendszer követelményeket az egyes szoftverekhez?

A rendszer követelményeket az Autodesk, a Graphisoft és az EuroSolid honlapján találhatod meg szoftverenként jellemezeve.
Ehhez kattints a kurzusoknál a rendszerkövetelmények gombra, vagy az alábbi gombra!

Szükséges valamilyen előképzettség?

Előképzettségre semmilyen kurzustípusnál nincs szükség. Inkább kisebb előnyt jelent az otthoni feladatok megoldása közben, hogy aki már rendelkezik műszaki ismerettel (műszaki ábrázolás, gépelemek ismerete, technológiai ismeretek, CAD szoftver ismerete, CAM szoftver ismerete, stb.), gyorsabban, könnyebben átlátja a feladatot.
Akik visszajelzést adtak képzéseinkről, egytől egyig pozitívan nyilatkoztak az oktatásról, a tempóról és az alaposságról, pedig eddig sem csupán műszaki emberek jelentkeztek képzéseinkre.
Megnyugtatásképp olvass bele a rólunk írt gondolatokba! Kattints az alábbi gombra!

Jár-e valamilyen kedvezmény?

Ha jár kedvezmény, azt minden esetben feltűntettük az adott szoftveres oktatás felületén. Többféle kedvezményünk is van, de egyszerre csak egyet, természetesen a legmagasabbat veheted igénybe, ha jogosult vagy rá és jogosultságodat a szabályok szerint igazolod. Megtekintéshez kattints az alábbi gombra!

Működik az online képzés?

Igen! Ezt már más is kérdezte. Nem egy videósorozatot kell végignézned. Élő online kapcsolattal videókonferencia keretében olyan tanóra valósul meg, amelyben a Hallgató kérdezhet, bemutathatja munkáját, a Tanár folyamatosan prezentál és mindent elmagyaráz. Ha még így is bizonytalan vagy, kérdezz bátran, írj nekünk üzenetet a cadprofesszor@gmail.com e-mail címre! Megerősítésképp olvasd el, amit képzéseinkről írtak Hallgatóink! Kattints az alábbi gombra!

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.