LÁTVÁNYTERVEZŐ tanfolyamok
A legtöbb modellező (építészeti vagy szabadmodellező) szoftverben elkészített
modell importálható a látványtervező szoftvertérbe,
ahol számtalan beállítás segítségével könnyen létrehozható
a valósághű belső vagy külső tér,
valamint erről kép és videó készíthető.
Kompatibilitás:
ArchiCAD
Revit
SketchUp
AutoCAD
Blender
...
Javaslat:
A megfelelő látvány eléréséhez szükséges ismerni a modellező szoftver működését
és
a modellező és látványtervező szoftver közötti kapcsolat igényeit és trükkjeit.
(például: ArchiCAD -> Lumion)

LUMION

Importált épületobjektum valóságos környezetbe illesztése és a külső és belső tér elemeinek elhelyezése után realisztikus textúra- és effektalkalmazással kép vagy videó alkotása. Rendkívüli képminőség és valósághűség.

TWINMOTION

Importált épületobjektum valóságos környezetbe illesztése és a külső és belső tér elemeinek elhelyezése után realisztikus textúra- és effektalkalmazással kép vagy videó alkotása. Az egyes épületelemek helyben is függetlenül szerkeszthetők. Csodás képminőség.

V-RAY

Importált épületobjektum valóságos környezetbe illesztése és a külső és belső tér elemeinek elhelyezése után realisztikus textúra- és effektalkalmazással kép vagy videó alkotása. Nagyszerű képminőség. Nálunk a SketchUpba integrált megoldással találkozhat.

ARCHICAD

Saját környezetében szerkesztett épület és annak környezeti berendezése textúrák és hatások alkalmazásával, amelyből könnyen egy igen látványos képanyag készíthető. Szép minőség. Továbbmozgatható a látványtervező szoftverekbe.

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.