CÉGES OKTATÁS
Vállaljuk cégek, vállalkozások, egyéni vállalkozók szervezett oktatását, frissítő vagy csak az újdonságokra fókuszáló tréningek vezetését, Workshop vagy képzés formában egyaránt.
Jelentkezhet egyéni oktatásra, csoportos céges képzésre, szervezhet képzést munkatársainak.
Kérjen egyéni tematikát, amely a munkájában a legjobban segíti Önt. A tematikát minden esetben egyeztetjük Önnel, mielőtt belevágunk!
A tanfolyam, vagy tréning óraszáma egyeztethető. A honlapon közölt tematikák és óraütemezések irányadók a továbbgondoláshoz. Kérhető természetesen a kiírt tematika és óraszám is.
Segítünk a lehető legalkalmasabb műszaki szoftver kiválasztásában is. Kérje konzultációnkat a TANÁCSADÁS menüpont alatt!
Tartalomért és tematikáért, kérjük, kattintson a KÉPZÉSEINK menüpontra, ahol bővebben olvashat az egyes képzésekről!
OKTATOTT SZOFTVEREINK és egyéb oktatások CÉGEK SZÁMÁRA:

gépgyártás: CAD-CAM-CAE-FEA
témakör

AutoCAD
AutoCAD LT
GStarCAD
Inventor Professional
Fusion 360
SolidWorks
Solid Edge
Creo
Siemens NX

építészet és kapcsolódó szakágak: CAD, BIM és kreatívtervezés témakör

ArchiCAD
AutoCAD Map 3D
Revit
SketchUp
Lumion
Twinmotion
Artlantis
Blender
GStarCAD

Egyéb kapcsolódó
témakör

Műszaki rajz
Műszaki számítások
Gépészeti ismeretek
Irányítástechnika - pneumatika - hidraulika - elektropneumatika
Minőségirányítás, minőségbiztosítás

Microsoft Office 365 - vagy ennek részei (Word, Excel, PowerPoint, Access)

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a magyar jogalkotók törvényben rögzítették, hogy a vállalkozások számára a profilba vágó képzések költségét támogatják.


tanfolyami szabályok a céges megrendelésekre is vonatkoznak. Kurzusra jelentkezni egyenként lehet és kell, így biztosított, hogy minden adat és információ eljut a szükséges mennyiségben és helyre.

Azonban lehetőség van arra is, hogy egy cég képzési felelőse megkeresse a CadProfesszort és jelentkeztesse a kurzus hallgatóit. Ebben az esetben mitegy előzetes jelentkezés történik, de a jelentkezőknek egyenként is ki kell tölteni a jelentkezési lapot az adatok rögzítése miatt.

Jelentkezési lap kitöltése: A jelentkező az adott kurzusra kattintva saját adataival tölti ki a jelentkezési lapot, adószámként a megbízó cég adószámát írja be.

Ezután a CadProfesszor felveszi a kapcsolatot a céggel és a jelentkezővel, majd adategyeztetés után megkötik a képzési szerződést.

A tanfolyam díjának kiegyenlítése után a számla azonnal elkészül, ezt e-mailen vagy kérésre postán elküldjük.


Kérdés esetén forduljanak hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

ONLINE és JELENLÉTI oktatással is:

Fő profilunk az online képzés, emellett a céges megrendeléseket igény szerint igyekszünk jelenléti oktatással megvalósítani.

Ne féljen az online formától! Nálunk minden ugyanaz, mint egy oktatóteremben, csupán nincs szükség időigényes utazásra és a járványügyi helyzet hullámzását sem kell követnünk.

Amennyiben a kedves Megrendelő sokkal szívesebben vesz részt a hagyományos oktatáson, természetesen örömmel eleget teszünk a kérésnek és kiszállunk a helyszínre is. Magyarország észak-nyugati részén vállaljuk, hogy a vállalkozás/vállalat területén oktatunk és a Munkatársak saját számítógépén rögzíthetik a tanultakat. Azok a területek, ahogy jelenléti oktatást vállalunk, a térképen láthatók. Ezen kívül kivételes esetben tudjuk vállalni a helyszínre kihelyezett oktatást. 

A praktikus beállításokat azonnal integrálhatják a mindennapi feladatokba. A sablonokat és blokkokat a személyes munkahelyi felhasználójukhoz menthetik, így nem szükséges az oktatáshoz más számítógép, mint a munkahelyen használt.

A kiszállás díját a távolság határozza meg, melyet

150 forint/megtett kilóméter

összegben határoztunk meg.

Székhelyünk Dunaszeg (Győr mellett), innen utazva látjuk el az oktatási feladatokat.

(Például: Dunaszegről Budapest XIX. kerületébe utazva a távolság 156 km, azaz a megtett út oda-vissza 156 km x 2 = 312 km = 46 800 forint.)

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.