HOGYAN OKTATUNK?

Röviden:

Három oktatási forma közül választhat:

ONLINE élő kapcsolat

Olyan, mintha egy tanteremben ülnénk, látjuk, halljuk egymást, és egymás munkáját is. Közösen oldunk meg feladatokat. Ennek plattformja a Google Meet.

JELENLÉTI kiszállással vagy oktatóteremben

Céges megrendelés esetén kérésre ki is szállunk a helyszínre. Vagy találkozhatunk győri oktatótermünkben.

VIDEÓLECKE segítségével

Bizonyos szoftverek oktatásához már elérhető a videólecke oktatósorozatunk, amely segítségével tetszőleges időpontban tanulhat a hallgató.

Bővebben:

Ha jelenléti oktatást tartunk:

2024. január 8-tól jelenléti oktatást is tartunk oktatótermünkben Győr belvárosában. A jelenléti oktatással hirdetett képzéseinről tájékozódhat a KURZUSNAPTÁR menüpontban.

Céges megrendelés esetén, amennyiben azt a Megrendelő külön kéri, helyszínre is kiszállunk. További részletekért, kérjük, lapozzon a CÉGEK SZÁMÁRA című oldalra!

Ha online oktatunk (jellemzően ezt az oktatási formát választjuk):

ONLINE oktatás a Meet felületen

ONLINE oktatás a Meet felületen

Az oktatás biztonságos online kapcsolaton keresztül történik, ahol minden résztvevő, Hallgató és Tanár a Google-Meet felületén találkozik.A videokonferencia formátum minden olyan interakciót lehetővé tesz (frontális oktatás, magyarázat, bemutató, kérdés-felelet, stb.), amely egy élő, osztálytermi tanóra keretében is szükséges és lehetséges.A Hallgató felteheti kérdéseit (ehhez jó, ha van mikrofonja), megmutathatja az éppen készülő feladatát, a Tanár azonnal reagál rá, nincs holt idő, nincs chatelés, minden valós időben történik.

ÉLŐ KAPCSOLAT

Ez nem egy videómegosztóra feltöltött tutorial videósorozat, hanem igazi, intenzív és komoly oktatás, ám kiküszöböli a távolság, az időbeosztás, a járványhelyzet okozta problémákat.Kényelmes, biztonságos, korszerű, kipróbált.

TANANYAGBANK

A házi feladatokat és a tananyagot a Hallgató a Google-Classroom felületén találja meg, amely egy digitális osztályterem. Használata egyszerű, olyan, mintha egy füzetet vagy tankönyvet nyitnánk ki. Itt megtalálhatóak magyarázó videók, leírások, segítségek is.

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.