RÓLUNK

A CadProfesszor oktatási vállalkozásról:

Külön-külön oktatókként már régóta foglalkozunk középiskolások, egyetemisták és a mérnöki világ tagjainak képzésével.
Oktatási vállalkozásunk 2019-ben hozta azt a megoldást, amelyben több nagyszerű oktató fogott össze és egy egységes alapelv alapján kezdte meg a munkát.

Alapelvünk, hogy a lehető legjobban készítsük fel Hallgatóinkat a mindennapi szakmai feladatokra az építészet vagy a gépészet területén. Éppen ezért képzéseink naprakész ismeretanyagot kínálnak, tanterveinket folyamatosan igazítjuk az aktuális igényekhez, egyéni képzéseinken teljesen a Hallgató kérésének megfelelő tartalommal oktatunk.

Számos vállalkozás és cég keres bennünket, hogy segítsük őket a mindennapi feladatok megoldásában Magyarországon és külföldön is.
Egyéni és csoportos képzésekben is otthon vagyunk, szívesen tartunk órát egy főnek, de tíznek is, és odaadással adjuk át tudásunk legjavát, legyen az bármely szakterület: építészet, gépészet, vagy ezek bármilyen ágazata, specifikációja.


Képzéseinket alkalmanként más képzőkkel kézenfogva is szervezzük, kiváló kapcsolatot ápolunk Társainkkal, amelyet nagyon köszönünk Nekik!

Koszorus Attila

- képzési vezető -

Az oktatókról:

Oktatóink kötött köszönthetünk fiatal mérnököket, illetve a mindennapi oktatási-mérnöki feladatokat már jó ideje ellátó érettebb korosztályt is. Minden kollégánk több (jellemzően több tíz) éves tapasztalattal rendelkezik, mindegyikük az oktatás és a mérnöki világ mindennapjait éli. Épp ezért naprakész és aktuális ismeretanyagot adnak át a gépészet és az építészet területén egyaránt.

A képzések tartalmát minden oktatónk rugalmasan kezeli a szó nemes értelmében. Egyéni képzés esetén a tematika maximálisan a Hallgató igényeinek megfelelően alakítható.


Minden oktatónkra büszkék vagyunk!

Oktatott szoftverek:

AutoCad

Inventor Professional

Fusion 360

ArchiCad

SolidWorks

Solid Edge

SketchUp

Lumion

TwinMotion

V-Ray (SketchUp)

Revit

Creo

Siemens NX

Artlantis

(a szoftverlista időről időre bővül)

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.